Västerbottenrutor

Hej jag måste dela med mig av detta recept som vi gjorde till våra kräftor förra helgen;
VÄSTERBOTTENRUTOR Till 24 rutor: 1 rulle kyld smördeg 250g 3 ägg 2 dl creme faiche 2 krm salt 1 krm peppar 150g riven västerbottenost 1 liten rödlök 75g rom 1 1/2 dl creme faiche Dill till garnering Gör så här: 1 Sätt på ugen på 225 grader. Rulla ut smördegen och lägg den i en ugnssäker form ca 20x30cm. Skär kanterna så att de går ca 2-3 cm upp på formens kant. Nagga smördegen väl med en gaffel och fögrädda i ugnen ca 10min. Om smördegen reser sig i ugnen går det bra att trycka till med en stekspade så att degen blir platt. 2 VIspa ihop ägg creme fraiche. Krydda med salt och peppar.Blanda ner den rivna osten och häll smeten översmördegsbotten. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter tills äggstanningen har stelnat. Låt svalna. 3 Skala och finhacka löken. Skär smördegspajen i rutor. Toppa dem med en klick creme faiche och rom, ganera med rödlök och dill. Vi var ju bara fyra så det blev stora rutor och förrätt till dagen efter :-)